Tone damli aaberge utro dating tips for menn

tone damli aaberge utro dating tips for menn

Og jeg klarte det, selv om det ikke var det jeg hadde mest lyst til å gjøre. Som offentlig person må man tåle en del mener Tone, selv om hun presiserer at det fortsatt er en privat sak. Tone kan ikke å svare på hvordan hun klarte å være på TV og være med på alt samtidig som hele Norge visste at det var blitt slutt mellom. Gunnar Greve, Tone Damli Aaberge, Dansken og Kurt Nilsen (Foto: Thomas Reisæter/TV2). Les også: Tone Damli strålte i knallgult i bestevenninnens bryllup. Tone Damli Aaberge-intervjuet sendes i «Senkveld» fredag klokken.15 på. Jeg har ikke kommentert en ting på det, allikevel er det laget uttalige saker rundt det, og det er kjempekjipt.

Nytt om Tone: Tone damli aaberge utro dating tips for menn

Fortsatt en privatsak, det er fortsatt tungt å snakke om bruddet med Aksel Hennie, forteller Tone Damli Aaberge i Senkveld. Tiden leger alle sår, nå vil Tone oppover, men det er fortsatt tunge stunder. Det er kjempekjipt, aksel (Foto: FameFlynet da bruddet ble kjent tok pressen.

(Men: Tone damli aaberge utro dating tips for menn

LES OGSÅ: Tone festet hele helgen. Det var enorme mengder med artikler i både aviser og på nett. Det har seg sånn at jeg har ikke mulighet til å sette en vikar i jobben min.

Tone: Tone damli aaberge utro dating tips for menn

(Foto: Tor Gunnar Berland ). Det er kjempeprivat, og det føler jeg fortsatt. Blant annet gikk det heftige rykter om romanser både med Idol-programleder Stian Blipp (23 og de to svenskene, Grand Prix-partneren Erik Segerstedt (29) og duettpartneren Eric Saade (22). Les mer om romansen og flere bilder av de to i Se og Hør tirsdag. Tone Damli Aaberge i Senkveld (Foto: Tor Gunnar Berland ). Midt i den tøffeste perioden måtte Tone smile, le og stråle på TV-skjermen som dommer Idol.

Tone Damli: Tone damli aaberge utro dating tips for menn

Og jeg klarte det, selv om det ikke var det jeg hadde mest lyst til å gjøre, sa Tone da hun var gjest i Senkveld for en måned siden. I stedet ble det brudd. Det var helt forferdelig. Jeg har det fint av og til og jeg prøver å ta vare på de gode stundene. Se video øverst i saken! Jeg får fortsatt klump i halsen når jeg prater om det. Det var ikke kult, kunne Tone fortelle. Men alle påstander om nye kjærester er blitt lattermildt avvist. Etter Tones brudd har spekulasjonene rundt hennes kjærlighetsliv florert. Folk danner seg en mening om hvordan jeg håndterte det og hvordan jeg hadde det, men ingen vet en shit om noen ting. Jeg får bare ta den tiden det tar, avslutter Tone til klapping og jubel i salen. Se også: Her starter bruddryktene om Tone Damli og Aksel Hennie. Aller eskorte nordland norsk gratis sex helst hadde jeg lyst til å grave meg lengst mulig ned, sier Tone Damli til «Senkveld».

Om tone damli aaberge utro dating tips for menn

Vis alle innlegg av tone damli aaberge utro dating tips for menn →

En Kommentar på “Tone damli aaberge utro dating tips for menn”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *