Re kroppen innvendig heste pikk

re kroppen innvendig heste pikk

Den dovne kommer aldri til, unntatt ved bordet. De grå morgener og de onde koner blir bedre som dagen lir. Den som vil noe, må lide noe. Det er lett å svømme når en annen holder hodet oppe. Det er en dårlig gård som ikke kan forsørge en driver. Fattigdom har gjort mange til skjøger og tyver. Bedre er en snill tunge enn et velkjemmet hode.

Re kroppen innvendig heste pikk - Kjærlighetsdikt til kjæresten

Den dør ikke som kjøper dyrt. Det kan nok hende at en gammel kone kan hete Kirsten, og helt sikkert hvis det er på landet. Alle nye ideer begynner med en som tar feil, mens resten har rett. Du er like så lett som den fuglen de kaller for. re kroppen innvendig heste pikk

Videos

OK, So They re Not Lesbians. re kroppen innvendig heste pikk

Re kroppen innvendig heste pikk - Massasje Damer Kåte

Det er lett å skryte når en har lomma full. Det er vanskelig å lære den som ikke vil lystre. Det er bedre å spise melken enn kua.

Re kroppen innvendig heste pikk - Erotisk masasje

Det spiller ingen rolle om man er rik eller fattig, bare man har penger nok. Barn er Guds gave, men en fandens plage. Det er ingen sak å skite, når man har ræva full. Det er jul bare en gang i året. Spurte gutten, han skulle i selskap. Den som putter fingeren i ethvert hull, kan få den ut med skitt. Ett tak i skrittet er bedre enn ti skritt på taket. Den som ikke hører rett, kan heller ikke svare rett. En skal kjerne til en får smør. Det er ingen sak å holde den døren lukket som ingen banker. Det er godt at ikke Vårherre hører bikkjas bønn og kattas velsignelser. Det er verre å bli grått over enn ledd. Alt får sin ende, unntatt husmorarbeid og helvetes pine. Bedre med krok enn åpen dør. Den har mange unnskyldninger som ikke vil føye seg etter andre. Dåren snakker og får stryk. Den som spår, han enten lyver eller taler sant. Dårlig gjemt gjør mange til tyv. Den som kan tie, er ikke lett å sette til veggs. Enhver er seg selv orgasme for kvinner hvor er klitoris nærmest og kjærest. Den skilling er vel anvendt som sparer en daler. Den som får stemor, får også stefar. Det er lett å seile med strøm og vind. Den høna som har mange kyllinger, får selv sjelden gryn. Det er mye i veien når fattigfolk skal i bryllup. Der det er røyk må det være ild, sa jyden, han tente pipa med en gåselort. Den kan ingen hjelpe, som ikke vil hjelpe seg selv. De dovne står alltid for tidlig opp. Fattigmanns lykke er alltid mager.

En Kommentar på “Re kroppen innvendig heste pikk”

  1. Dagen har gått makelig. Daglig håndverk gir kyndig. Da jeg var ung.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *